Jan Emanuel säljer ungdomsvård för 250 miljoner

23 Sep

Underskatta aldrig en före detta dokusåpastjärna. Underskatta aldrig värdet av att hjälpa unga på rätt väg i livet. Inte bara för att det gör nytta och är viktigare än att bli rik på mobilalfapet, men det kan tydligen även vara väldigt lönsamt. Enligt Norrtelje Tidning har Jan Emanuel Johansson cashat in 250 miljoner på att sälja en del av sina företag inom ungdomsvård till en större vårdkoncern. I en intervju i dagens pappers-DI säger Jan Emanuel att han inte tycker att det är konstigt att tjäna pengar på skattefinansierad vård, och att han varit entreprenör sen barnsben.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: